Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

La Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga“ a fost sărbătorită Ziua Naţională a României.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

1 dec blaga(1)Sărbătorirea Zilei Naţionale a Româneiei la Şcoala Gimnazială Lucian Blaga din Satu Mare s-a desfăşurat în curtea interioară a şcolii şi au participat toţi elevii din ciclul gimnazial. Mai întâi, corul şcolii a intonat imnul ţării, „Deşteaptă-te, române!“. Apoi, a luat cuvântul directorul Gozar Ioan, iar directorul adjunct Şepeţan Ioan a prezentat succint semnificaţiei zilei de 1 Decembrie.


A urmat un concurs între clasele VI-VIII. Acesta a avut drept scop verificarea cunoştinţelor istorice dobândite de elevi în legătură cu Unirea de la 1 Decembrie 1918.
Activitatea a continuat cu un moment artistic – Lecţia. 1 Decembrie – pregătit de elevii clasei a VI-a B. În această scenetă se prezintă activitatea unor elevi ce repetă pentru ultima dată momentul pregătit cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Profesoara lor, eleva Raluca Ştef, verifică atent pregătirea elevilor săi şi îşi arată nemulţumirea faţă de cei care s-au dovedit iresponsabili, fiindcă nu-şi cunosc rolul sau poezia.
În final, corul şcolii a intonat cântece patriotice: „Limba românească“, „Noi suntem români“ etc.
Programul a fost coordonat de: Pusta Ciprian (profesorul de istorie), Olteanu Nicoleta (profesoara de muzică) şi de Carmen Pop (profesoara de limba şi literatura română).
Informaţiile ne-au fost transmise de profesoara Carmen Pop.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Elevii solicita bacalaureat diferentiat

Asculta acest articol Consiliul Naţional al Elevilor, structură reprezentativă a elevilor din învăţământul preuniversitar din România, îşi exprimă îngrijorarea cu