Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un tânăr din Hodod a furat fân

Sigla Informatia Zilei
Un tânăr din Hodod este cercetat penal fiind acuzat de furt. A sustras un balot de otavă.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un tânăr din Hodod este cercetat penal fiind acuzat de furt. A sustras un balot de otavă.

Polițiștii Postului de Poliție Comunal Hodod, au fost sesizați., prin plângere de către D. Dorinel, de 38 ani, din Cehu Silvaniei, județul Sălaj, despre faptul că în perioada 15-26.11.2014, autori necunoscuți i-au sustras de pe pășunea satului Lelei,un balot de otavă,în greutate de 1.000 kg, cauzându-i un prejudiciu de 300 lei. In urma activităților desfășurate autorul furtului a fost identificat în persoana lui N. Andras,de 20 ani, fără ocupație, din Hodod.

Susnumitul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. Astfel de stiri chiar sunt penibile.Evaziune la strada mare,contrabandisti in piata,bisnitari cu zecile,oameni fara ocupatie si masini de sute de mii de euro si ei se lauda cu gasirea celui care a dus un balot de fan,a luat 2 paini din supermarchet(defapt si pe acestia ii prinde paza si anunta politia).Aia este vrajala ca jandarmii au prins un hot in supermarchet.

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Cetatean german ramas fara permis

Politistii rutieri au depistat in cursul zilei trecute, in cadrul activitatilor de supraveghere si control al traficului rutier, doi soferi ce au consumat bauturi alcoolice. Pe numele lor au fost intocmite dosare penale.