Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Trei zile de foc în sala de scrimă “Alexandru Csipler” din Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

A avut loc ediția a 37-a a “Cupei 1 Decembrie” la floretă

scrimaTimp de trei zile, sala de scrimă “Alexandru Csipler” din Satu Mare a fost animată cu aproape 300 de floretiști care au tras la cea de-a 37-a ediție a “Cupei 1 Decembrie”.
Un concurs dedicat sportivilor de până la 16 ani și care s-a bucurat de un real succes. Este cel mai puternic turneu de acest gen din România. Și spunem asta deoarece, pe lângă participarea numeroasă, vin sportivi din țări cu tradiție în scrimă. De data aceasta am avut cluburi din Ungaria, Slovacia, Ucraina, București, Cluj, Ploiești și desigur din Satu Mare.

Vineri, în prima zi de concurs am avut categoriile celor mici. Aici, nu am avut rezultate deosebite ale sătmărenilor, dat fiind faptul că mulți dintre ei sunt începători. Categoriile de 9-10 ani și 11-12 ani au fost dominate de Ungaria și Balestra București. În ziua a doua a venit prima medalie pentru CS Satu Mare. La masculin, 13-14 ani, Edwin Pop a terminat pe primul loc dintr-un total impresionant de 53 de sportivi. La feminin, cea mai bine clasată a fost Andrea Potor, care a terminat pe locul 9, din 48 de floretiste. La feminin, 11-12 ani, Tamara Ulici a terminat pe 5, Melissa Korossy pe 6, iar Teodora Șofran pe locul 9 din totalul de 37.

Duminică s-a tras pentru categoriile de 15-16 ani la feminin și masculin. La masculin CS Satu Mare a obținut două medalii. Benjamin Bodo s-a impus, iar sătmăreanul a fost urmat de Edwin Pop. La fete, Alexandra Lazin a fost premiată cu medalia de argint, Adriana Haidu a terminat concursul pe locul 5, Andrea Potor pe 7, iar Melissa Korossy pe 9. Sătmărenii sunt antrenați de Dan Șuta, Arnold Izsaki, Attila File, Simona Surducan și Eva Lengyel.

Cupa 1 Decembrie a fost organizată de CS Satu Mare, Asociația Fencing Satu Mare și DJST Satu Mare. Săptămâna viitoare vom avea concursul la spadă, dar și “Memorialul Csipler”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Pleacă și Latovlevici?

Asculta acest articol Steaua a pierdut zilele acestea doi jucători. Primul ar fi cel care nu a ajuns practic la