Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Trei afgani au fost prinşi în timp ce încercau să treacă fraudulos frontiera

Trei cetăţeni afgani care încercau să treacă ilegal frontiera de stat, pe jos, în Ungaria au fost prinşi de poliţiştii de frontieră de la Petea.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

migranti Trei cetăţeni afgani care încercau să treacă ilegal frontiera de stat, pe jos, în Ungaria au fost prinşi de poliţiştii de frontieră de la Petea.

Joi, 11 decembrie, la ora 9, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea au observat, pe raza localităţii Dorolţ, trei persoane de origine afro-asiatică îndreptându-se spre frontiera de stat.

Existând date conform cărora cetăţenii străini intenţionează să treacă fraudulos frontiera în Ungaria, s-a trecut la monitorizarea acestora.

Ajunşi în apropierea frontierei, poliţiştii  i-au oprit pe cei in cauza si i-au condus la sediul poliţiei de frontieră, pentru a continua cercetărilor. Astfel, s-a stabilit ca sunt cetăţeni din Afganistan cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, care au declarat că intenţionau să treacă frontiera ilegal pentru a ajunge în Spaţiul Schengen.

Drept urmare, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar cei trei migranţi au fost predaţi conform procedurilor Centrului Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Maramureş.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns