Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)
Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 16.12
Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Ești chemat urgent în altă localitate pentru a soluționa o problemă care nu suferă amânare. Dacă nu va trebui să pleci la drum, este posibil să primești de departe un mesaj neașteptat, care îți modifică planurile, dar va fi de bun augur.

TAUR. Afli detalii excepționale despre niște evenimente care vor avea loc în perioada imediat următoare. Vă stimulați unii pe alții, vă simțiți bine împreună și parcă abia așteptați să vină cât mai repede acea zi de la care aveți speranțe mari.

GEMENI. Dorul te cheamă spre locuri îndepărtate unde ți-ai dori foarte mult să fii acum, dar poate dorința ți se va împlini foarte curând. Iei legătura cu peroane dragi aflate departe de tine și pregătiți niște sărbători minunate pentru toată lumea.

RAC. Ai câștig de cauză într-o confruntare de idei susținută cu fermitate, dar fără jigniri și fără un ton ridicat. Fiecare știe ce este de făcut, dar ideile tale se bazează pe niște cunoștințe mult mai ample și se vor dovedi a fi mai ușor realizabile.

LEU. Viața de familie este animată datorită unui proiect comun care vă unește pe toți într-o acțiune. E posibil ca tocmai tu să fii cel care îi adună cu un anumit scop, din care fiecare va avea ceva de câștigat, dar cineva trebuie să-i și îndrume.

FECIOARĂ. Reușești să scoți adevărul la iveală într-o situație în care cineva, se pare că umblă cu cioara vopsită. Găsești detaliile necesare pentru a-i demasca relele intenții și nu te dai înapoi nici de la a-i face vreo mustrare, dacă e cazul.

BALANȚĂ. Nu te simți bine într-un mediu tensionat în care lumea ridică tonul fără motiv. Dacă ei au cam uitat de spiritul Crăciunului, lasă-le să se certe în voie și dacă se ivește o posibilitate, ieși cât mai repede din acest anturaj apăsător.

SCORPION. Deși ești o fire mai comunicativă, acum te retragi, pentru că te afli într-un anturaj ostil. Mai bine nu te bagi, cu toate că nu-ți face plăcere să-i privești cu indiferență, dar dacă imaginea ta se află în joc, nu torni și tu gaz pe foc.

SĂGETĂTOR. Nu-ți găsești locul, ești îngândurat și nici nu dai peste interlocutori înțelegători. În astfel de situații, cea mai eficientă soluție este să-ți găsești de lucru ceva interesant, ce va aduce rezultate îmbucurătoare pentru sufletul tău.

CAPRICORN. Comunici destul de greoi cu cei tăcuți care nu au chef să coopereze și abia așteți să scapi de o astfel de companie. Cum îți termini traba pe care o ai de făcut pe acolo, îți iei lucrurile și pleci, să nu fii nevoit să te enervezi cu ei.

VĂRSĂTOR. Ai grijă la tentația de a apela la mijloace incorecte, chiar dacă ai impresia că sunt inofensive și nu fac niciun rău nimănui. Dacă micul giumbușluc care te atrage ar ieși la iveală, imaginea ta ar avea de suferit, deci renunță!

PEȘTI. Norocul are azi în vizor inima ta, pentru că îți oferă pe tavă un eveniment care te poate face extrem de fericit. Că este vorba de o întâlnire romantică sau de o veste de zile mari, sentimentul de împlinire pe care îl resimți este același.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Horoscop

Asculta acest articol Horoscop Informația Zilei 22.07. Ne aflăm în zodia Rac.

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 21.08 Ne aflăm în zodia FECIOARĂ