Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

“Cele 7 legi ale persuasiunii în business” împărtăşite de trainerul Călin Iepure

Trainingul a avut ca temă principală cele 7 legi ale persuasiunii în business şi s-a bucurat de un real succes
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Trainingul a avut ca temă principală cele 7 legi ale persuasiunii în business şi s-a bucurat de un real succes
Trainingul a avut ca temă principală cele 7 legi ale persuasiunii în business şi s-a bucurat de un real succes

Luni 29 decembrie, începând cu ora 17.00 la Hotel Poesis, în Sala Pictată a avut loc seminarul “Cele 7 legi ale persuasiunii în business” susţinut de trainerul şi speakerul sătmărean Călin Iepure. Sala a fost plină, atmosfera una pe măsură, iar învăţăturile dobândite în urma cursului au fost benefice pentru toţi participanţii.

Modalităţile prin care poţi să înveţi noi metode de convingere şi implicit de atragere a unui număr cât mai mare de clienţi înspre afacerea ta se dovedesc a fi din ce în ce mai la îndemână pentru oricare cetăţean interesat de acest resort indiferent că este deja implicat într-o astfel de activitate sau că doreşte să se implice pe viitor. Trainingurile organizate diferite teme şi-au făcut apariţia şi în Satu Mare, un asemena eveniment având loc acum la final de an în incinta Hotelului Restaurant Poesis la iniţiativa lui Călin Iepure, Guvernator al Toastmasters România, public speaker şi trainer certificat ANC, facilitator Bootcamp University, facilitator Speaker Elite Timişoara şi consultant în business. Trainingul a avut ca temă principală cele 7 legi ale persuasiunii în business şi s-a bucurat de un real succes. “De fiecare dată când vin la Satu Mare încerc să fac ceva pentru sătmărenii noştrii. De data aceasta prin intermediul clubului Toastmasters Satu Mare am venit cu un curs de persuasiune deoarece în public speaking e foarte important nu numai ce spui ci şi cum spui lucrurile. M-am certificat pe acest domeniu şi doresc să împărtăşesc şi altora din cunoştinţele acumulate de mine. Indiferent de domeniul în care muncim este nevoie să fim convingători şi eu azi am să le prezint celor prezenţi la curs cele 7 reguli ale persuasiunii care se pot aplica atât în business cât şi în alte ramurile ale vieţii“, a declarat Călin Iepure.

Trainerul ne mai mărturiseşte că totul porneşte de la dorinţa de reuşită rapidă şi imedeată însă fără a fi nevoit să apelezi la magie, hipnoză sau trucuri deoarece este dovedit faptul că teoriile de persuasiune vă ajută să-i convingeţi pe cei cu care interactionaţi să spună “da“ cât mai des.

Publicul vizat nu trebuie să aibă o vârstă anume sau o funcţie anume ci doar să fie interesaţi. “Am venit cu foarte mult entuziasm şi foarte mare bucurie să beneficiem de experienţa lui Calin în acest domeniu şi mi-am adus şi mulţi elevi care vor să înveţe lucruri noi despre antreprenoriat, cum să fim mai persuasivi şi cum să facem afaceri corect“, a declarat Lăcrămioara Mariţa, profesor de economie şi educaţia antreprenorială la Colegiul Naţional “Ioan Slavici“.
Elevii aduşi de profesoară s-au arătat şi ei foarte încântaţi, mulţi dintre ei visând deja la propria lor afacere. “Am mai fost la multe astfel de conferinţe. Îmi doresc să mă perfecţionez în acest domeniu aşa că participarea la astfel de cursuri este foarte benefică pentru toată lumea, dar mai ales pentru noi tinerii“, ne spune un elev.
Avantajele acestui curs au constat în descoperirea celor 7 legi ale persuasiunii în business cu aplicaţii în toate ariile vieţii, cum sunt folosite acestea în reclame TV, cum poate legea prieteniei să te ajute să ai mai mulţi clienţi, care este diferenţa dintre persuasiune şi manipulare, povestea căruciorului din supermarket, cu să foloseşti cuvinte care măresc cu 20% întâlnirile şi cu 15% numărul de contracte semnate şi care este cea mai bună modalitate de a oferi o bomboană si de-a fi recompensat regeşte pentru asta.
Costul participării la acest training a fost de doar 27 lei, preţul fiind redus de la 97 lei. Diferenţa de 70 lei a fost sponsorizată de Toastmasters Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns