Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

SC Electrica SA își cere scuze pentru pana de curent din Carei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Electrica a trimis in teren echipe suplimentare pentru a remedia defectiunile
Electrica a trimis in teren echipe suplimentare pentru a remedia defectiunile

În data de 30.12.2014 la orele 20.10 s-a produs o avarie în municipiul Carei la linia electrică subterană de 6 kv care alimenteaza  zona P-ța. 1 mai, consumatorii de energie electrică rămânând nealimentați  până la orele 20.54 când toți consumatorii afectați au fost realimentați.

In data de 31.12.2014 in municipiul Carei s-a produs o a doua avarie la orele 16.57 in linia electrica subterana de 6 kv care alimenteaza  aproape jumatate din Municipiul Carei, iar la orele 17.45 s-a reusit realimentarea tuturor consumatorilor pe cai de rezerva.  La orele 20.12 s-a produs a treia avarie in linia electrica subterana de 6 kv ce alimenta aceiasi zona, ramanand consumatorii nealimentati . In zona avariata se lucreaza cu 3 echipe pentru identificarea defectului  si lichidarea avariei. In data de 01.01.2015 orele 10.00 inca sunt nealimentati o buna parte din consumatorii municipiului Carei datorita faptului ca au fost identificate defecte multiple la linia electrica ce alimenteaza zona. Si la aceasta ora se lucreaza cu 3 echipe pentru lichidarea avariei si alimentarea tuturor consumatorilor din zona afectata.Ne cerem scuze consumatorilor municipiului Carei care au fost afectati de incidentul produs chiar in noaptea dintre ani.

 

Electrica- SD Satu Mare

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. de ce decebal publica comunicatul si de ce asa de tarziu cand noi stam de 2 zile fara curent si cei de la electrica se fac ca lucra prin oras????
    sneibli este pus de sef ca sitie sa execute ce spune jeno si ca e preten cu veron dar noua ne trrebuie specialist care sa aiba grija de reteaua de curent daca tot platim asa mari facturi la curent!
    rusine electrica SA!!!

Lasă un răspuns