Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Aglomeraţie în vămile din judeţul Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
După sărbătoarea de Revelion mulţi sătmăreni, veniţi acasă din străinătate, au început să părăsească ţara pentru a se întoarce înapoi la muncă.
După sărbătoarea de Revelion mulţi sătmăreni, veniţi acasă din străinătate, au început să părăsească ţara pentru a se întoarce înapoi la muncă

Odată cu trecerea sărbătorilor de iarnă specifice acestei perioade cât şi a petrecerii de Anul Nou,  foarte mulţi sătmăreni s-au întors la muncă în străinătate.     

Numărul total al persoanelor care au intrat sau au ieşit din România prin punctele de frontieră cu Ungaria şi Ucraina de pe teritoriul judeţului Satu Mare este de 32.991 cu o uşoară creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, anunţă Radu Lungu purtător de cuvânt din cadrul Poliţiei de Frontieră Satu Mare.

Nu există sărbătoare care să nu se încheie cum nu există nici concediu după care să nu fim nevoiţi să ne întoarcem la viaţa obişnuită. După sărbătoarea de Revelion mulţi sătmăreni, veniţi acasă din străinătate, au început să părăsească ţara pentru a se întoarce înapoi la muncă. Radu Lungu, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei de Frontieră Satu Mare spune că la începutul anului 2015 s-a sesizat o uşoară creştere a numărului de persoane ce au tranzitat punctele de frontieră, fie că au intrat în ţară, fie că au ieşit din România. “Nu a fost foarte aglomerat, dar oricum mai aglomerat decât într-o perioadă normală. Anul acesta am remarcat o uşoară creştere a numărului de oameni ce au intrat sau au ieşit din ţară, însă nimic semnificativ. Numărul total al persoanelor care au trecut prin punctele de frontieră din judeţul Satu Mare se ridică la 32 991 începând cu 1 ianurie şi până în 4 ianuarie la ora 17.15. Numărul de maşini a fost bineînţeles şi el unul mare şi anume 11 770“, a declarat Radu Lungu.

Mai multe în ediţia tipărită din data de 05.01.2015 disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament PDF).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns