Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Au avut loc 2 accidente în judeţ

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La data de 13 ianuarie, în jurul orei 16.30 în localitatea Carei a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii rutieri careieni care au intervenit la fața locului  au stabilit împrejurările în care s-a produs evenimentul. Geza S. a condus autoutilitara  marca Renault pe strada Constantin Mille din localitate și ajuns la intersecția cu strada Căplenilor, pe fondul neacordării priorității de trecere a accidentat un bărbat în vârstă de 62 de ani, care circula regulamentar cu bicicleta, pe drumul prioritar. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a biciclistului.
Marţi, 13 ianuarie , pe DJ 194 C, în afara localității Peleș, polițiștii rutieri sătmăreni s-au deplasat la fața locului și în urma cercetărilor efectuate au constatat că Cristian L., de 38 de ani, a condus autoturismul marca Opel, iar pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare în mers a accidentat pe Mihai C., care circula cu bicicleta  fără a fi echipat corespunzător cu elemente fluorescent-reflectorizante. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a biciclistului.
În ambele situații persoanele implicate au fost testate cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, de asemenea le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
În cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns