Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Coica: Geoană ar putea fi preşedintele Asociaţiei producătorilor de pepeni din Dăbuleni

Geoana si Vanghelie
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Geoana si Vanghelie
Geoana si Vanghelie

Update: Întrucât s-au auzit voci care spun că Organizaţia PSD Satu Mare nu stă prea bine deoarece s-au înregistrat plecări de la vârf, am vorbit cu dr. Dorel Coica şi Toma Betea, secretarul organizaţiei. Totuşi nu excludem faptul că sunt primari sau membri PSD care doresc să treacă în barca lui Geoană sau Vanghelie.

Dr. Dorel Coica: Eu il văd pe Geoană preşedintele Asociaţiei producatorilor de pepeni din Dăbuleni

Coica: Eu nu sunt traseist, ci un om constant. În ce-l priveşte pe Geoană, eu mi-am exprimat părerea într-o conferinţă de presă în care am spus că nici măcar nu-l suport, necum să merg alături de el. Tot atunci am spus şi repet, eu îl văd pe Geoană mai degrabă preşedintele Asociaţiei producatorilor de pepeni din Dăbuleni.

Nici domnul chestor Vasile Ciocan nu este un traseist, este un om serios și dedicat social-democrației și nici dansul nu are de gând să i se alăture lui Geoană.

 

Toma Betea: Nici măcar n-am auzit că mi-am dat demisia

Toma Betea: Nici măcar n-am auzit că mi-am dat demisia din funcţia de secretar general al organizaţiei judeţene. Nu ştiu cine a lansat acest zvon care nu e adevărat, plec acum la Bucureşti şi în calitate de secretar general al PSD judeţean Satu Mare.

 

De câteva zile oamenii lui Mircea Geoană şi Marian Vanghelie au început să testeze primarii PSD care ar fi dispuşi să treacă la noul PSD. Din informaţiile primite la redacţie rezultă că din judeţul Satu Mare au fost contactaţi mai mulţi primari, din care cel puţin trei au acceptat să discute despre noul proiect. 

Mircea Geoană pe vremea când conducea PSD a avut relaţii foarte bune cu organizaţia sătmăreană. A făcut mai multe vizite în judeţ şi a legat relaţii de prietenie cu liderii locali.  Se încearcă şi cooptarea unor oameni cu experienţă politică, directori de instituţii, consilieri, oameni de afaceri. La un moment dat s-a zvonit chiar că ar fi interesat de noul proiect chiar şi unii dintre actualii lideri, dar nimic nu se confirmă.

Demersul pentru înfiinţarea unui partid nou vine într-un moment nepotrivit, iniţiatorii Mircea Geoană şi Marian Vanghelie având şanse minime de succes. Vorba aia, nu se lasă drumul mare pentru o cărare şerpuită. Dar cine ştie?

 

 

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

5 comentarii

  1. sa nu uitam faptul ca domnul primar si presedinte executiv al PSD a batut palma cu Valer Marian si toata chestia cu inregistrarea porneste de la dansul am fost membru ppsd dar de cand coica detine tot controlul pe partea medicala sau mai bine zis monopolul pe partea medicala, eu mi-am dat demisia pentru ca un partid ca psd nu ar trebui sa permita asemenea lucruri. Va rog sa faceti verificari la centrul medical din Soarelui care se va deschide recent PsihoTest 🙂

Lasă un răspuns