Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Patru români în optimile de finală la Australian Open

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

beguCinci tenismeni români au fost pe teren în ziua a cincea de la Australian Open. Patru dintre ei, Simona Halep, Irina Begu, Horia Tecău și Florin Mergea au reușit să obțină victorii prețiose și să se califice în optimile de finală la simplu și dublu.

Singura perdantă a fost Monica Niculescu, învinsă în turneul de dublu feminin.
Simona Halep a trecut greu, în două seturi, 6-4, 7-5, de Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA. Dar Simona și-a făcut singura viața grea, în setul doi când, de la 5-1, a avut o cădere inexplicabilă permitându-i adversarei să egaleze la 5. În optimi Halep o va întâlni pe Yanina Wickmayer (Belgia/80 WTA) care a trecut cu 4-6, 6-4, 6-3, Sara Errani, nr. 14 WTA. De menționat că Halep a pierdut toate cele trei întâlniri pe care le-a avut cu Wickmayer.

Tot vineri, Irina Begu (42 WTA), a învins-o, cu 6-4, 6-4, pe pe Carina Witthoft (Germania/104 WTA, şi s-a calificat şi ea în optimi unde o va întâlni pe Eugenie Bouchard, cap de serie numărul 7.

În turneul de dublu bărbați, perechea Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Anglia), cap de serie numărul 14, a învins, cu 7-6 (6), 4-6, 6-2, cuplul argentinian Diego Schwartzman/Horacio Zeballo şi s-a calificat în optimile de finală. În faza următoarea, învingătorii vor da piept cu frații Bob şi Mike Bryan (SUA), cap de serie numărul 1.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 6, s-a calificat în optimi după victoria cu 6-4, 6-2 în fața cuplului Ricardas Berankis/Andreas Haider

Singura perdantă a zilei a fost Monica Niculescu, învinsă în turneul de dublu feminin.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns