Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

olimpiaAșa cum v-am mai informat, lotul Olimpiei va efectua un stagiu de pregătire montan în stațiunea Ocna Șugatag. Sătmărenii au plecat spre Ocna Șugatag luni dimineața și au ajuns deja la destinație. După ce au trecut peste formalitățile legate de cazare, jucătorii sătmăreni au luat masa, au trecut la odihnă, iar de la ora 16.00 au efectuat pe un platou din apropirea hotelului, un prim antrenament.

Din păcate nici la munte nu este zăpadă așa că ședința de pregătire s-a desfășurat în condiții destul de grele, pe un teren moale, desfundat. “Sigur, ne dorim zăpadă. Dar, indiferent de condițiile meteo, ne vom pregăti așa cum ne-am propus. Vom avea două antrenamente fizice zilnic, dar și o înviorare în cursul dimineții” ne-a spus ieri, la sosire, antrenorul Tiberiu Csik.

Lotul, așa cum am mai scris, cuprinde 26 de jucători, patru dintre ei fiind promovați de la echipa de juniori A. Pentru cei care nu au reușit să afle componența lotului, îl mai prezentăm o dată.

– Portari: Anca, Şuta, Fila.
– Jucători de câmp: Munteanu, Burlacu, Ioniţă, Bălău, Iuhas, Mureșan, Heil, Micaș, Villand, Rus, Swarczkopf, Faur, Onicaş, Bic, Bujor, Feier, Cădar, Sălăgeanu, Lukacs, Chivari, T. David, Tilinger, M. Csik.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns