Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Andreea Orosz s-a integrat excelent la CSM Târgoviște

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

oroszCel mai “proaspăt” transfer realizat de CSM Târgoviște a fost Andreea Orosz. Sătmăreanca a plecat în urmă cu aproape două săptămâni la campioana României, alături de care a semnat un contract pe trei luni de zile.

Antrenorul Dan Fleșeriu i-a oferit jucătoarei de 28 de ani ocazia să debuteze la noua sa echipă. Astfel, în etapa a 20-a, CSM (locul 2) a primit luni vizita echipei Nova Vita (locul 10). Andreea Orosz a fost folosită încă din primele secunde în meciul câștigat de dâmbovițence cu 91-55. Sătmăreanca s-a integrat excelent la noua sa echipă. În cele 27 de minute și 22 de secunde petrecute pe parchet, Andreea Orosz a marcat 19 puncte fiind cea mai bună macatoare de pe teren. La aruncările de două puncte a bifat 5 din 8 (62%), la cele de trei puncte 3 din 4 (75%).

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

FOTBAL, NAȚIONALĂ

Când pleacă Edi de la națională

Selecționerul naționalei României de fotbal, Edward Iordănescu, pare că vrea să părăsească naționala. În prealabil, existau informații că ar pleca după EURO 2024, dacă România se califică, sau la finalul preliminariilor,…