Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

25 de luptători au intrat în cantonament

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

lupteDe sâmbătă și până în 5 februarie, 25 de luptători de la CS Satu Mare – Cetate Heracle Ardud se vor afla într-un cantonament. Acesta nu se va face pe plan local în Mădăras și Ardud, pregătirea centralizată va avea loc în Timișoara.

Omul de afaceri moldovean, Damian Răileanu cel care i-a cooptat într-un proiect de anvergură pe luptătorii sătmăreni, a dorit morţiş ca trupa pregătită de Tudor Barbul să se pregătească alături de timişoreni, acolo unde Răileanu a început acest program acum un an. Luptătorii au pornit la drum vineri, alături de antrenorii Tudor Barbul, Claudiu Blaga și Norocel Barbur. Cantonamentul de la Timişoara va compune atât pregătire fizică cât şi procedee pe saltea, pentru că lupătorii sătmăreni se pregătesc de aproape o lună la sala de la Mădăras.

Sătmărenii se vor pregăti până pe 5 februarie, atunci când sportivii vor porni la drum spre Danemarca. La Aarhus va avea loc week-endul următor un puternic turneu internaţional unde au fost invitaţi sportivii de la CS-Cetate Heracle.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns