Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Baschetbalistele și voleibalistele de la CSM Satu Mare, în căutarea victoriilor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Miercuri, cu CSM Oradea de la ora 16.00 și cu “U” Cluj de la ora 18.30

colajSala LPS “Ecaterina Both” găzduiește miercuri două meciuri importante pentru echipele de la CSM Satu Mare. Atât baschetbalistele cât și voleibalistele își propun să obțină azi câte o victorie cu CSM Oradea și “U” Cluj.

Le luăm în ordine cronologică și începem cu secția de baschet. Jucătoarele sătmărence caută să-și treacă în cont cele două puncte pentru a-și consolida locul 9 în clasamentul Ligii Naționale. Totodată, vor să întrerupă șirul celor cinci înfrângeri consecutive și obțină prima victorie pe teren propriu în anul 2015. Pentru etapa a 22-a vor primi vizita echipei CSM Oradea (locul 12). Antrenoarea Adriana Pricop ne transmite că nu se va putea baza pe Bianca Voica (are varicelă) și pe Diana Moldoveanu (plecată la lotul național de junioare). Sunt și noutăți la CSM. De luni, la antrenamente a venit și Diana Moraru (transferată de la Danzio Timișoara). Joi va sosi o altă jucătoare, este vorba de americanca Kelsey Livington Simon. Este născută în 1992, înaltă de peste 1.90 și joacă pe poziția 5. Pricop speră ca în meciul cu CSU Alba Iulia, din 7 februarie să o poată folosi.

Meciul cu CSM Oradea va începe de la ora 16.00. Va arbitra Vlad Potra (CJ) și Ionuț Moraru (CJ), observator din partea FRB fiind delegat Doru Vinasi (CJ).

Victorie obligatorie pentru voleibaliste

După trei etape grele, cu adversari puternici, voleibalistele de la CSM Satu Mare întâlnesc miercuri seara o echipă, Universitatea Cluj, în fața căreia ar putea obține primul succes al stagiunii. Ar fi o victorie obligatorie în perspectiva clasării pe un loc, 7 sau 8, care ar asigura calificarea în play-off-ul campionatului.

De altfel, așa cum a declarat și antrenorul Adrian Pricop, toată lumea își dorește victoria și va lupta pentru obținerea ei. Întreg lotul este valid, inclusiv Ivana Zburova care s-a refăcut complet după accidentarea suferită la un deget de la mâna dreaptă.

Partida va începe la ora 18.30, se va disputa la sala de sport “Ecaterina Both” și va fi arbitrată de Marius Lazăr (Zalău) și Răzvan Lupuțan (Baia Mare). Observator: Dan Negroiu (Timișoara).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns