Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Doi copii de etnie rromă au tâlhărit un bătrân

Sigla Informatia Zilei
Marţi, 3 februarie, în jurul orelor 17,30, în localitatea Bixad, o bătrână a fost tâlhărită. Autorii sunt doi copii de etnie rromă.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Marţi, 3 februarie, în jurul orelor 17,30, în localitatea Bixad, un bătrân a fost tâlhărită. Autorii sunt doi copii de etnie rromă.

Tâlhăria a fost comisă cand bătrânul în vârstă de 85 ani, din Turţ Băi, se afla în centul comunei Bixad, având în mână o bacnotă de 50 lei. Cei doi minori i-au smuls bacnota din mână după care l-au ademenit pe bătrân într-un loc mai retras, sub pretextul că i-o vor da înapoi, apoi, prin violenţă i-au sustras un telefon mobil şi suma de 50 euro ce o avea asupra sa.

Poliţiştii Sectiei 9 Poliţie Rurală Negresti Oas au fost sesizati prin Serviciul Apeluri de Urgernţă 112, iar în urma verificarilor efectuate, după nici o oră de la momentul producerii evenimentului, au fost identificaţi autorii, fiind vorba de doi minori în vârstă de 13 şi 17 ani, de etnie rromă, din localiatea Trip. Prejudiciul a fost recuperat integral si restituit persoanei vătămate . În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infractiunii de tâlhărie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

7 comentarii

Lasă un răspuns