Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Seria eșecurilor a fost întreruptă de baschetbaliste

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CSM Satu Mare – CSM Oradea 83-64 (42-27)

baschetDupă 54 de zile de “pauză”, echipa de baschet feminin de la CSM Satu Mare a reușit să câștige un nou meci pe teren propriu. Victoria a venit miercuri în sala LPS “Ecaterina Both” din municipiu. La capătul sferturilor sătmărencele s-au impus cu 83-64 în fața echipei CSM Oradea, în etapa a 22-a.

E drept, am avut un oaspete extrem de modest. Banii care întrețin echipa bihoreană, mai bine ar avea o altă destinație, însă aceasta nu este problema noastră. CSM Satu Mare are motive de bucurie, cu victoria de miercuri a reușit să-și consolideze poziția a 9-a în clasament, primul loc care duce în play-out, unde vom juca în premieră. Referitor la meciul din runda a 22-a, sătmărencele nu au întâmpinat probleme. Au făcut un joc plăcut, au marcat coșuri frumoase pentru ca la pauză să aibă un avantaj liniștitor. Astfel au putut evolua și junioarele de pe bancă, am văzut-o pe Valentina Bolba care și-a trecut în cont 7 puncte după un joc curajos. A debutat la CSM nou-venita Diana Moraru. Și-a dat drumul mai greu, pentru ca în final să contribuie la succesul echipei cu 11 puncte.

Clubul sătmărean s-a impus în primele trei sferturi, iar ultimul l-a pierdut la limită. S-a terminat 83-64 (42-27), iar pe sferturi meciul s-a scurs cam așa: 20-15, 22-12, 24-19, 17-18.

“Spaima” tabelei a fost Flavia Ferenczi cu 26 de puncte marcate, urmată de căpitanul Eniko Laza cu 25 de puncte. Au mai înscris: Moraru – 11, Szmutku – 8, Bolba – 7, Adriana Pricop și Luminița Manta câte 3 puncte. Au mai evoluat Ana Maria Kadar și Bianca Kiss.

Pentru etapa a 23-a, sătmărencele vor face deplasarea la CSU Alba Iulia (locul 4), sâmbătă, probabil de la ora 16.00. Antrenorul Adriana Pricop ne-a transmis că e posibil să debuteze și americanca Kelsey Livington Simon, cea care va sosi în Satu Mare joi seara.

Celelalte meciuri ale rundei a 22-a s-au jucat după încheierea ediției. Vom reveni cu rezultate și clasamentul Ligii Naționale.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns

Trezeşte-te Olimpia Satu Mare!

Asculta acest articol Sătmărenii primesc vizita echipei CSM Râmnicu Vâlcea, sâmbătă de la ora 11.00 La jumătatea turului de campionat Olimpia