Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CSM Satu Mare, locul 1 la turneul de handbal din Nyirbator

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

handbalDuminică, în continuarea pregătirilor pentru noul sezon, handbaliștii de la CSM Satui Mare au participat la un turneu care a avut loc în localitatea Nyirbator din Ungaria. La turneu au participat patru echipe, trei din Ungaria, din Liga II-a și una din România, cea clubului sătmărean.

În primul meci, CSM Satu Mare a întâlnit echipa din Palmajuszag pe care a învins-o cu scorul de 31-25 (15-10). Au marcat: Olah 8, Mateș 5, Mureșan 5, Ungar 4, Cristescu 3, Morar 2, Clipea 1, Santieu 1 și Udriștoiu 1.

În al doilea meci, adică în finala turneului, CSM Satu Mare a învins echipa din Nyirbator, scor 33-31 (18-15) și a câștigat astfel competiția. Au marcat pentru CSM: Olah 14 (golgeterul turneului), Clipea 6, Mateș 4, Ungar 3, Morar 3, Raul Pop 2, Mureșan 1. În poartă au fost Cioroiu și Pogyină în timp ce al treila portar, Cutoi, plus Varga și Cr. Jurj au rămas acasă din cauza unor problem de sănătate.
Vă reamintim că sâmbătă începe returul Diviziei A la handbal iar CSM va juca, în prima etapă a sezonului, la Satu Mare, de la ora 11.00, contra echipei Universitatea Cluj.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns