Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Vosganian scapă de urmărirea penală, Ariton nu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Varujan Vosganian: Ceea ce se face acum cu mine nu este justiţie, ci vânătoare
Varujan Vosganian: Ceea ce se face acum cu mine nu este justiţie, ci vânătoare

Senatul a respins cererea de începere a urmăririi penale împotriva lui Varujan Vosganian. Senatul a aprobat solicitarea de începere a urmăririi penale împotriva lui Ion Ariton.

UPDATE: Procurorul-şef interimar al DIICOT, Georgiana Hossu, a declarat joi, pentru Mediafax, că, dacă vor apărea indicii noi în ancheta derulată în cazul lui Varujan Vosganian, va fi cerută din nou Senatului încuviinţarea urmăririi penale pe numele liberalului.

In timpul dezbaterilor din plenul Senatului de miercuri, atat Ion Ariton, cat si Varujan Vosganian au putut sa isi exprime punctul de vedere, insa cel din urma a solicitat sa ii fie acordata posibilitatea de a sustine si joi o pledoarie in favoarea sa.

Pe de alta parte, Ion Ariton le-a solicitat colegilor sai din Senat sa aprobe favorabil cererea procurorilor de incuviintare a inceperii urmaririi penale in cazul sau, precizand ca nu doreste o tergiversare a votului.

Vosganian i-a rugat, în repetate rânduri, pe colegii săi, să respingă solicitarea procurorilor. “Aveţi timp până mâine să vă mai gândiţi. Eliberaţi-vă de teamă. Consider că ceea ce se face acum cu mine nu este justiţie, ci vânătoare”, a spus liberalul, acuzând faptul că nu există nicio deosebire între referatul DIICOT din 2013 şi cel de acum.

Senatul a respins solicitarea Parchetului General de încuviinţare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind înregistrate, potrivit unor surse parlamentare, 71 de voturi “împotrivă”, 56 de voturi “pentru”, 5 voturi fiind anulate.

Senatul a aprobat, joi, cu 77 de voturi ”pentru” şi 52 voturi ”împotrivă”, solicitarea Parchetului General de încuviinţare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului PSD Ion Ariton, fost ministru al Economiei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

4 comentarii

  1. Puturoasa adunatura de senatori care au facut scut de aparare bin fata spurcatului hot smiorcaitor. Tot o sa-i vina vremea cand se mai aseaza lucrurile in parlament, pentru ca pe corupti îi cam aduna DNA-ul si se suptiaza masa acestor votanti puscariabili.

Lasă un răspuns