Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Și Alina Gorghiu cere demisia lui Vosganian din PNL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis o scrisoare senatorilor PNL, în document aceasta spunând că i-a cerut senatorului Varujan Vosganian demisia din PNL, iar dacă nu va face acest lucru va propune excluderea sa din partid.

Într-o scrisoare adresată, vineri dimineaţă, senatorilor liberali şi obţinută de Mediafax, co-preşedintele PNL Alina Gorghiu afirmă că respingerea cererii de încuviinţare a începerii urmăririi penale pentru senatorul Varujan Vosganian nu poate rămâne fără urmări politice şi că îi este greu să accepte ”drumul greşit” ales de o parte dintre senatorii PNL.

Gorghiu precizează că i-a cerut lui Vosganian demisia din PNL, iar dacă acest lucru nu se va produce, atunci va propune excluderea acestuia din PNL.

Mai mulţi lideri PNL consideră că imaginea partidului este afectată după respingerea în Senat a solicitării Parchetului de încuviinţare a începerii urmăririi penale a lui Varujan Vosganian, unii dintre ei apreciind că acesta a făcut un mare deserviciu PNL şi s-ar impune demisia acestuia din partid.

Printre cei care au cerut demisia lui Vosganian din PNL de numără Vasile Blaga, Alin Tișe, Raluca Turcan, Cristina Pocora.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns