Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Singurul candidat la conducerea ISJ este Claudiu Mondici

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

MONDICI CLAUDIUCadrele didactice care au dorit să participe la concursul de inspector şcolar general au avut ziua de luni, 23 februarie, ora 16,30, la dispoziţie pentru a depune dosarul de înscriere la Inspectoratul Şcolar Judeţean.

La ora 16,25 l-am apelat telefonic pe actualul inspector şcolar general pentru a-l întreba cine s-a înscris la concurs. “Deocamdată doar eu, dar mai sunt 5 minute”, a fost răspunsul său.
Examenul va avea loc în perioada 11-20 martie, la Ministerul Educaţiei. După finalizarea acestui concurs, va urma concursul pentru inspectorii general-adjuncţi şi pentru directorul Casei Corpului Didactic. Actualmente, la Satu Mare, aceste funcţii sunt ocupate în prezent de şefii Inspectoratului Şcolar Judeţean< Claudiu Mondici, inspector şcolar general, Piroska Szasz, inspector şcolar general adjunct, Mariana Roman, inspector şcolar general adjunct şi Ioan Viman, directorul Casei Corpului Didactic. Toţi patru sunt numiţi cu delegaţie, la propunerile partidelor (ca de altfel toţi directorii de instituţii de învăţământ).

Am aflat că un singur candidat s-a înscris şi în judeţele Vrancea, Galaţi, Iaşi, Vâlcea, Timiş, câte doi candidaţi în Teleorman, Suceava, Dâmboviţa, Neamţ, Buzău, câte trei în Gorj, Botoşani (un dosar respins). De asemenea, toate cele trei dosare depuse la ISJ Constanţa au fost respinse. În toate judeţele candidează actualii şefi de inspectorate.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

5 comentarii

  1. Ar fi fain ca Mondici ca și singur candidat ar ieși pe locul 2. Dar mă îndoie, aceste concursuri sunt tot timpul aranjate. Vorba lui Mutu2.
    În rest domnul MONDICI cănd se vor elibera diplomele de absolvire pentru bacalaureatul de anul trecut. Am înțeles că în Sălaj deja se dau.

  2. “Deocamdată doar eu, dar mai sunt 5 minute”, a fost răspunsul său. :))))) … Fraza asta e rupta din Caragiale!!!!! Parca-l vad pe Mondici uitandu-se la ceas, la cele 5 minute, ca la cele mai lungi clipe din viata lui. Si Doamne ce fericire cand ceasul a arătat 16. 31 și nici măcar un concurent nu s-a mai arătat!
    Mult succes la examen!

  3. Și de ce ar trebui să vă surprindă? Indiferent câți candidați vor participa câștigă cine trebuie.Concursul este numai pretextul unei legalități vezi doamne.Deci cei ce vor gâștiga acest concurs sunt deja aleși de politicieni.

Lasă un răspuns