Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Pinalti recunoaşte că bani din şpăgi au ajuns la PDL

Gheorghe Ştefan este în arest preventiv
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Gheorghe Ştefan este în arest preventiv
Gheorghe Ştefan este în arest preventiv

Avocatul Cătălin Dancu a declarat joi, la ieşirea de la DNA, că Gheorghe Ştefan a fost confruntat cu Dinu Pescaru şi a confirmat cele spuse de omul de afaceri, precizând că a recunoscut că a finanţat şi el campania PDL din 2009, dar fără a face referiri în declaraţii la Udrea, Blaga şi Băsescu.

Cătălin Dancu a spus că primarul suspendat al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a fost adus joi la DNA pentru a fi confruntat cu omul de afaceri Dinu Pescariu. Avocatul a precizat că Dinu Pescariu a făcut o declaraţie, iar Gheorghe Ştefan a arătat că ea este adevărată în totalitate.

Întrebat unde au ajuns banii luaţi ca mită în dosarul “Microsoft” şi cum au fost cheltuiţi, Dancu a spus că declaraţiile de joi îi confirmă lui, ca avocat, faptul că există o faptă de trafic de influenţă, iar aceasta începe să prindă contur.

Dancu a precizat că Gheorghe Ştefan a recunoscut că a finanţat şi el campanie PDL din 2009, scrie Mediafax.

“Da, şi dumnealui a finanţat partidul. Nu spune nimic despre Traian Băsescu, nu s-a discutat nici de domnul Blaga, nici de domnul Băsescu. Nu îşi aminteşte cât a dat, pentru că plăţile nu au fost făcute de el. Asta se urmăreşte acum, să verificăm cine a făcut aceste plăţi. Au fost discuţii în legătură cu plăţile către PDL, titularul şi autorul lor fiind Dorin Cocoş, iar Gheorghe Ştefan nu cunoaşte cum s-au făcut plăţile către PDL. El cunoaşte că s-au făcut plăţi, dar nu este implicat în mod direct. Ştie din discuţiile de la DNA şi din cele recunoscute de Dorin Cocoş”, a mai arătat avocatul.

Gheorghe Ştefan este în arest preventiv din 29 octombrie 2014, în dosarul “Microsoft”, în care este acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. Cred ca Lapusneanu s-a intors printre cei vii si mai trece din cand in cand pe la DNA. Iata cateva ganduri ale sale;
    -De voi nu ma vreti, eu va vreu
    -Ai sa dai sama ,doamna…
    -Capul lui MOTOC vrem…
    -De ma voi scula pre multi am sa popesc si eu…

Lasă un răspuns