Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Începe Final Four-ul Cupei României la baschet

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Adriana Pricop și Eniko Laza pornesc sâmbătă spre Sfântu Gheorghe

baschet3Înainte de play-off și play-out, din Liga Națională de baschet feminin, în Sfântu Gheorghe se va desfășura Final Four-ul Cupei României. Un eveniment extrem de atractiv în rândul fanilor acestui sport. Conform organizatorilor, s-au vândut aproape toate biletele, chiar dacă sala “Kati Szabo” a fost suplimentată cu 1.500 de scaune.

Patru echipe au mai rămas în lupta pentru cucerirea Cupei României. Toate meciurile, exceptând finala mică, ale turneului vor putea fi urmărite în direct pe Dolce Sport după următorul program:

Vineri, 13 martie
– CSU Alba Iulia – CSBT Alexandria, ora 17.00
– Sepsi Sf. Gheorghe – ICIM Arad, ora 19.30
Sâmbătă, 14 martie
– finala mică, ora 17.00
– finala mare, ora 19.30

Duminică, aceeași sală va fi gazda meciului All Star Game, transmis de asemenea pe Dolce Sport, de la ora 17.30. Se vor întâlni selecționatele Nord și Sud, iar în ceea ce o privește pe prima, acolo avem și două sătmărence de la CSM. Adriana Pricop a fost aleasă ca antrenor pentru meciul spectacol. Este pentru a treia oară când se află la ASG, prima dată ca antrenor. Jucătoarea Eniko Laza va bifa și ea a treia participare la ASG. Cele două vor porni la drum sâmbătă dimineața.

În altă ordine de idei, CSM Satu Mare se pregătește de play-out unde în prima fază va juca cu Rapid în 19, 22 și 25 martie. Nu sunt schimbări sau probleme în lot. Amicalul cu CSM Oradea de vineri nu se va mai disputa. Orădencele au renunțat să mai vină în Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns