Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Primarul Dorel Coica se mândreşte cu secţia de judo de la CSM

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

judoPrimăria Satu Mare şi-a propus ca în fiecare săptămână să prezinte populaţiei, prin intermediul mass-media, câte o secţie de la CSM Satu Mare. Prima a fost cea de judo. Primarul Dorel Coica i-a felicitat marţi într-o conferinţă de presă pentru rezultatele excelente obţinute.

Totodată s-au adus cuvinte de laudă pentru organizarea ireproşabilă a Campionatului Naţional pe echipe de judo la seniori, un eveniment găzduit în premieră de oraşul nostru. Amintim că sătmărenii au cucerit medalia de bronz la acest concurs. La conferinţa de marţi au participat Dorel Coica, Valeriu Neagu – preşedintele CSM, Vasile Fuşle şi Marian Halas, antrenori de judo. Au fost aduse şi cupele, respectiv medaliile cucerite de judoka în anul 2014 şi nu numai. Amintim că anul trecut, CSM se poate lăuda cu 41 de medalii, dintre care 19 internaţionale.

“Mă mândresc cu această secţie, a adus multe satisfacţii sportului sătmărean. Vom prezenta săptămânal câte o secţie de la CSM, din cele 8 pentru a ne cunoaşte sportivii”, a declarat Dorel Coica. Secţia de judo are şanse mari să trimită un sportiv la Jocurile Olimpice din 2016 în persoana lui Cristian Bodârlău.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. E bai si cu judoul…Daca a promis doctoru ca sprijina sectia sigur in juma de an se desfiinteaza. Cu Olimpia in campanie si a facut mii de poze acum nu le mai da bani. Cu baschetu a umblat prin tari straine cand jucau in cupe acum nu mai conteaza, voleiu era in vara noul sport national la Satu Mare iar acum fara straniere ne intoarcem in liga 2. Concluzia dupa 3 ani de mandat doctoru a cheltuit o gramada de bani pe sport si performantele sunt ZERO! Ca si freza lui!

Lasă un răspuns