Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Iohannis, adversarul politic al PSD. Băsescu a fost duşmanul

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Klaus Iohannis a fost şi va fi adversarul politic al PSD, în timp ce Traian Băsescu a fost duşmanul partidului şi al României, a afirmat liderul PSD, Victor Ponta, la Consiliul Naţional.

“Klaus Iohannis a fost şi va fi adversarul nostru politic, dar Traian Băsescu a fost duşmanul nostru, al României, iar azi, fără acest duşman, trebuie să ne uităm la adversarii politici. Avem în faţă tot Partidul Democrat-Liberal, care şi-a schimbat o literă, nu mai e «PDL», ci «PNL», în rest nicio diferenţă”, a spus Ponta, citat de Mediafax.

Liderul partidului a afirmat că este sigur că PSD va câştiga alegerile de anul viitor, cu el la conducere.

Preşedintele PSD, Victor Ponta a mai declarat, sâmbătă, în Consiliul Naţional, că se confruntă cu o ”opoziţie destul de impotentă”, care acum aşteaptă că îi va da DNA-ul jos de la guvernare, iar la anul vor spera că va câştiga Iohannis alegerilor în locul lor.

Alegerile prezidenţiale pierdute anul trecut nu trebuie transformate într-o “jelanie” de către PSD, ci trebuie învăţat din experienţă pentru o mai bună pregătire, arătând electoratului că membrii de partid îşi asumă răspunderea pentru acuzaţii grave de corupţie, a afirmat liderul PSD, Victor Ponta.

Liderul PSD, Victor Ponta, a transmis membrilor de partid că justiţia trebuie să fie egală pentru toţi şi că nu are rost să se plângă, ci să meargă mai departe, prezentându-şi propria situaţie, în care membri ai familiei sale sunt în atenţia justiţiei.

PSD este ca pasărea Phoenix, de câte ori îi cântă unii Prohodul, renaște din propria cenușă, a declarat sâmbătă președintele partidului, Victor Ponta, de la tribuna Consiliului Național.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns