Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Senatorul Pataki a încercat să-l scape pe Vâlcov de arestarea preventivă

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Pataki Csaba
Pataki Csaba

Ieri, comisia juridică din Senat a analizat cererea DNA de arestare preventivă a fostului ministru Vâlcov. Rezultatul voturilor a iscat foarte multe discuţii. Cinci senatori au votat pentru arestarea preventivă, iar unul s-a abţinut.


De aici s-a concluzionat că s-a dorit scăparea fostului ministru. Senatorul UDMR Pataki Csaba este bănuit că a votat împotriva arestării. În intervenţia sa de marţi seara de la Informaţia TV, senatorul de Satu Mare a insistat pe faptul că votul este secret. S-ar părea că senatorul Pataki s-a abţinut, ceea ce se poate considera cu un vot împotriva arestării. Este prima intervenţie nefericită a senatorului de Satu Mare într-un mare scandal de corupţie. Se speculează că UDMR ar face un schimb de servicii cu PSD în legătură cu dosarul fostului ministru Borbely. Dar ultimul cuvânt în dosar îl are plenul Senatului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. Ioan a spus :
    Din acest caz reiese ca multi din UDMR ,aplicand principiul
    ,,lasa ma ca te las” nu vor eliminarea coruptilor din sistem,
    impiedicand asfel activitatea justitiei.
    Cel care da mana de ajutor coruptilor poate fi suspectat
    de coruptie.

Lasă un răspuns

Protejaţi animalele de caniculă

Asculta acest articol Având în vedere efectele dăunătoare asupra sănătăţii şi bunăstării animalelor provocate de temperaturile ridicate din această perioadă