Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Proteste în mai multe oraşe din ţară faţă de votul pentru Şova

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Aproximativ o sută de persoane s-au adunat din nou la Universitate, vineri seară, pentru a protesta faţă de respingerea cererii DNA de reţinere şi arestare a lui Dan Şova.

Oamenii au scandat “Vrem dreptate” şi “Fără imunitate” şi aproape toţi au venit cu foi pe care au scris mesaje precum: “Parlamentul adăpost pentru puşcăriaşii de lux”, “Parlamentul ruşinii”, “Şi miruiţi, tot o să plătiţi”, “Nu şovăim” sau “Dan ş-o va lua”.

Şi miercuri seară, aproximativ 100 de persoane au protestat la Universitate faţă de avizul negativ dat, în aceeaşi zi, de senatori în cazul cererii procurorilor DNA de reţinere şi arestare a lui Dan Şova, precum şi în cazul cererii procurorilor DIICOT de începere a urmăririi penale faţă de Varujan Vosganian, pe 12 februarie, relatează Mediafax.

Proteste faţă de imunitatea parlamentarilor şi de avizul negativ dat de senatori în cazul lui Dan Şova au avut loc, vineri seară, în mai multe oraşe din ţară, la Cluj, Sibiu sau Iaşi câteva sute de persoane scandând “Parlament penal, marş la Tribunal” şi “Şova nu uita, mirul nu te va salva”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. NU INTALEG PROTESTUL PRNTRU SOVA,DAR NU INTALEG DICE NU SE PROTESTA PENTRU MAFIOTUL DE STELU,PESCARIU,BLAGA,NIRO CARE SINT LIBERI SI AU JEFUIT STATUL ADICA PE NOI CU MILIARDE DE EUR,ASTA NU POT SA INTALEG CA BASESCU MAI ESTE LIBER DUPA CE A CORDONAT ACEST GRUP DE MAFIOTI.

Lasă un răspuns