Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sfaturile lui Iliescu pentru Băsescu şi tinerii politicieni

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, prezent sâmbătă la Oltenița, a declarat că “stânga este chemată să joace un rol activ” și a solicitat noii generații de stânga “o poziție activă de militanți”.

“În lumea de azi stânga se confruntă cu anumite probleme, dar există un spirit foarte activ de regenerare a ceea ce a caracterizat mișcarea social-democrată de-a lungul vremii și care acum este chemată să joace un rol activ”, a spus Ion Iliescu.

Sfatul pe care fostul lider social-democrat îl dă viitorilor politicieni este să se bazeze pe “experiența trecută”, scrie Agerpres.

Pe de altă parte, Ion Iliescu consideră că Traian Băsescu ar trebui să dea dovadă de mai multă decență, după încheierea celor două mandate în fruntea statului.

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, referindu-se la informațiile din presă potrivit cărora Traian Băsescu ar urma să se mute pe domeniul de la Scroviștea, a declarat sâmbătă, pentru Antena 3, că “este o atitudine de neînţeles pentru un om cu răspundere la nivel naţional şi într-o situaţie în care ţara se confruntă cu multe probleme și oamenii cei mai mulți trăiesc în condiții dificile”.

“Eu am o casă pe care am și cumpărat-o în condițiile de atunci, de la începutul anilor ’90. E un apartamant într-o casă în care suntem trei familii. Eu stau la parter, celelate două familii la etaj, împărțim împreună acest spațiu. N-am avut alte pretenți și nu am pretins altceva”, a mai spus fostul președinte al României.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns