Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Trio Universitas cântă muzica lui Beethoven la Carei şi Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Ludwig van Beethoven
Ludwig van Beethoven

Miercuri, 1 aprilie 2015, de la ora 18.00 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei are loc un concert cameral cu lucrări de Ludwig van Beethoven susținut de Trio Universitas, format din Rudolf Fátyol – vioară, Mihály Duffek – pian, Zsolt Molnár – violoncel, toţi trei profesori la Conservatorul din Debrecen, Ungaria.

Programul va cuprinde: Sonata pentru violoncel şi pian op. 5 nr. 2 în sol minor, Sonata pentru vioară şi pian op. 24 în Fa major a „Primăverii”, Trio op. 1 nr. 1 în Mi bemol major (prima lucrare publicată a compozitorului).
Concertul va fi prezentat joi, 2 aprilie, de la ora 18.30, şi la Filarmonica “Dinu Lipatti” din Satu Mare, fiind valabil abonamentul nr. 26.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Informaţia Zilei şi Informaţia TV au premiat excelenţa (Galerie Foto)

Vineri, 9 ianuarie, la Centrul Multicultural Poesis din Satu Mare a avut loc Gala de decernare a Certificatelor de excelenţă şi a Diplomelor pentru oamenii anului 2014.
Evenimentul a avut ca scop şi marcarea a 25 de ani de existenţă a Trustului de media Solpress, cel care şi-a început activitatea în luna ianuarie a anului 1990, prin editarea săptămânalului Solstiţiu. Acesta, în timp, a devenit actualul cotidian Informaţia Zilei, al cărui prim număr a apărut pe 18 august 1993.