Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Geoană se delimitează de Vanghelie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Senatorul Mircea Geoană a evitat, joi, să răspundă tranşant dacă Marian Vanghelie mai face parte din Partidul Social Românesc (PSRO), arătând că partidul a fost înfiinţat, juridic, doar de câteva zile, iar conducerea lui se află în sala unde se desfăşura conferinţa de presă.

Geoană i-a îndemnat pe ziarişti să citească criteriile de integritate ale partidului, pentru a găsi răspunsul la întrebarea dacă Marian Vanghelie mai este în PSRO, relatează Mediafax.

La conferinţa de presă au participat parlamentarii Dumitru Chiriţă, Cătălin Croitoru, Florentin Gust, Valer Marian, Mihai Neagu, Petre Petrescu, Răzvan Condurăţeanu, Liana Ciobanu, dar şi alţii, printre care Doru Giugula.
Primarul Marian Vanghelie este arestat preventiv fiind acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, în dosarul pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primăriei Sectorului 5.

Oana Mizil, partenera de viaţă a lui Vanghelie, a fost audiată şi ea la DNA în acest dosar, fiind suspectată de operaţiuni de comerţ incompatibile cu funcţia.

Mircea Geoană şi Marian Vanghelie au lansat împreună, la 1 februarie, la Romexpo, un nou proiect social-democrat, după ce aceştia au fost excluşi din PSD.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns