Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Asociaţia “Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” a împărţit 190 de pachete asistanţilor cu ocazia Sfintelor Paşti

Asociaţia "Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului" a împărţit 190 de pachete asistanţilor cu ocazia Sfintelor Paşti
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Asociaţia "Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului" a împărţit  190 de pachete asistanţilor cu ocazia Sfintelor Paşti
Asociaţia “Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” a împărţit 190 de pachete asistanţilor cu ocazia Sfintelor Paşti

Asociaţia “Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” din Satu Mare a început din 9 aprilie distribuirea de pachete cu alimente pentru cei aproximativ 400 de beneficiari pe care îi are. Prin grija unor sătmăreni inimoşi, asistaţii asociaţiei vor putea să pună pe masă bucate tradiţionale specifice Sfintelor Paşti. După cum am aflat de la preşedintele asociaţiei, părintele Tiberiu Vălean şi de la coordonator , Marinela Gliga, de sfintele sărbători pascale au fost pregătite aproximativ 190 de pachete familiale consistente cu alimente de bază şi produse specifice Sfintelor Paşti.

Oferirea acestor pachete a fost posibilă prin contribuţia mai multor credincioşi ai Bisericii Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena de la Cap Pod Golescu, dar şi a altor sătmăreni milostivi, în general persoane fizice care au făcut donaţii pentru a putea fi cumpărate alimentele cuprinse în aceste pachete. De asemenea, şi-au dat concursul şi elevii :colii Gimnaziale Lucian Blaga din Satu Mare, care au ajutat la împachetarea şi sortarea alimentelor, aceştia fiind extrem de săritori şi binevoitori ori de câte ori li s-a cerut ajutorul.

Nu în ultimul rând, prin bunăvoinţa consilierilor de la Biserica  Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, toate pachetele au început să fie distribuite încă de ieri la domiciliul beneficiarilor, fiecare având lista cu persoanele cărora trebuie să le înmâneze produsele.

Reprezentanţii asociaţiei AMD speră că în acest mod au reuşit să aducă o bucurie de sfintele sărbători şi pentru aceşti oameni încercaţi de soartă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns