Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ludovic Orban, reclamat la DNA

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Ludovic Orban
Ludovic Orban

Liberalul Ludovic Orban a fost reclamat la DNA în dosarul în care sunt investigate contractele „Transalpina”. Plângerea a fost formulată de Corpul de control al Premierului. Din primele informaţii, se pare că este vorba de un prejudiciu de 400 de milioane de lei.

UPDATE:  Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, marţi, despre sesizarea DNA de către Corpul de control al premierului pe marginea Contractului Transalpina, din perioada în care era ministru, că nu e prima oară când Victor Ponta îşi foloseşte poziţia pentru a-şi ataca competitorii politici.

Corpul de control al premierului face sesizare penala la DNA pentru un presupus prejudiciu cauzat de Ludovic Orban si Varujan Vosganian in procesul de realizare a proiectului Transalpina, potrivit unui comunicat al Guvernului. Raportul Corpului de control al premierului Victor Ponta arata ca, prin deciziile luate in calitate de ministri ai Transporturilor, respectiv Economiei in Guvernul Tariceanu, Orban si Vosganian au incalcat legea.

Şi în martie, prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Oban a fost reclamat la Direcţia Naţională Anticorupţie, de Nelu Iordache, în legătură cu proiectul Transalpina.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns