Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Pe balta de la Boghiş s-au prins 386 kilograme de peşte în concurs

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

În ciuda perioadei de prohibiţie pe principalele cursuri de apă şi bălţi, pescarii sunt invitaţi să-şi practice pasiunea sub forma pescuitului de cruţare – eliberarea peştilor. Gazdele lor sunt deţinătorii de bălţi private precum cea de la Boghiş, comuna Doba. Proprietarii acestei bălţi au organizat sâmbătă, 18 aprilie, ceea ce a XII-a ediţie a competiţiei de pescuit sportiv.

În ciuda condiţiilor atmosferice mai puţin prielnice, soarele îşi parcurgea imperturbat traseul, în vreme ce vântul sufla puternic, au fost numeroşi pescari amatori care s-au aliniat la startul competiţiei.

Este demn de remarcat faptul că pe parcursul concursului de pescuit recreativ, participanţii la competiţie au scos din baltă 386 kilograme de peşte. Respectând cutumele în asemenea situaţii, după cântărire, peştii au fost eliberaţi spre a deveni trofee pentru alţi şi alţi pescari.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită de marţi, 21 aprilie, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns