Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

LANSARE DE CARTE

Participare numeroasă la lansarea cărţii lui Mihai Sas – “De la Dumnezeu la Vivien”

Miercuri, 22 aprilie, la Restaurantul Central din Satu Mare, a avut loc lansarea cărţii "De la Dumnezeu la Vivien", volum de proză semnat de Mihai Sas, gazetarul de odinioară. Participarea a fost numeroasă. Au venit să-l susţină moral pe autor persoane care de-a lungul vieţii lor şi-au intersectat activităţile cu autorul volumului.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Participare la lansarea cărţii lui Mihai Sas
Participare la lansarea cărţii lui Mihai Sas

 

Miercuri, 22 aprilie, la Restaurantul Central din Satu Mare, a avut loc lansarea cărţii “De la Dumnezeu la Vivien”, volum de proză semnat de Mihai Sas, gazetarul de odinioară. Participarea a fost numeroasă. Au venit să-l susţină moral pe autor persoane care de-a lungul vieţii lor şi-au intersectat activităţile cu autorul volumului.

Întâlnirea cu cititorii a fost deschisă de prozatorul Ioan Aniţaş, preşedintele Cenaclului literar Afirmarea şi lectorul volumui adus în atenţie publică. Au luat apoi cuvântul editorul George Terziu, scriitorul şi omul de cultură, realizatorul de televiziune Voicu D. Rusu, poetul George Vulturescu, dar şi epigramistul Ioan Sălăjanu.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită de joi, 23 aprilie, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns