Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta consideră un “moment istoric” venirea USL la guvernare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Victor Ponta a marcat trei ani de la preluarea puterii
Victor Ponta a marcat trei ani de la preluarea puterii

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat, cu ocazia marcării a trei ani de la preluarea puterii de către actuala majoritate parlamentară, că moţiunea de cenzură din 27 aprilie 2012 şi venirea la putere a opoziţiei de atunci a fost o schimbare istorică, unică în istoria după Revoluţia din 1989.

UPDATE: Liderul PSD, Victor Ponta, a afirmat, la marcarea a trei ani de la căderea Guvernului Ungureanu, că partidul s-a ţinut de cuvânt când a spus că USL va avea “preşedinte PNL” şi premier PSD şi că promisiunea “Băsescu şi Udrea la închisoare” este parţial realizată.

Ponta s-a declarat mândru că a votat moţiunea şi suspendarea fostului preşedinte Băsescu.

“Nu m-am răzgandit, nu m-am împrietenit cu cei pe care i-am dat jos”, a arătat liderul social-democrat.

La evenmimentul organizat de PSD au participat şi lideri şi parlamentari PC, PLR şi ai grupului minorităţilor naţionale, nu şi parlamentarii PNL, relatează gandul.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a remarcat absenţa fostului lider PNL Crin Antonescu de la evenimentul PSD de celebrare a trei ani de la căderea Guvernului Ungureanu şi a punctat că istoria nu poate fi rescrisă, relatând cum acesta l-a încurajat să preia guvernarea când a fost sunat de Băsescu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns