Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sechestru pe bunurile lui Sebastian Ghiță

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat, marţi, la ieşirea de la DNA Ploieşti, unde a stat câteva zeci de minute, că procurorii i-au pus sechestru pe bunurile imobile şi pe conturi, parlamentarul spunând că nu se consideră vinovat în dosarul în care este acuzat de favorizare de grup infracţional.

Sebastian Ghiță a afirmat, la ieşirea din sediul DNA Ploieşti, că procurorii l-au înştiinţat că au instituit sechestru pe bunurile sale imobile şi pe conturi până la concurenţa sumei de aproximativ două milioane de euro, cât este calculat prejudiciul în dosarul în care este cercetat, relatează Mediafax.

Ghiţă a spus că nu se consideră vinovat în acest dosar şi că nu îl cunoştea pe Iulian Herţanu la momentul la care firma acestuia a încheiat contract cu autorităţile din Prahova, contractul pe fonduri europene pentru extinderea reţelei de canalizare din oraşul Comarnic.

În acest context, parlamentarul de Prahova a precizat că l-a cunoscut pe cumnatul premierului Victor Ponta la aproximativ un an de la încheierea contractului cu Hidro Prahova.

Întrebat dacă ia în calcul demisia din Parlament, el a răspuns negativ.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns