Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Din “deja campioană”, Steaua a coborât pe locul 2

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

ASA Târgu Mureș i-a luat locul în vârful clasamentului Ligii I

steauaSupranumită “finala campionatului”, partida dintre Steaua București și ASA Tg. Mureș s-a terminat cum nu prea mulți și-au imaginat. Nou promovată în Liga I, ASA s-a comportat exemplar și s-a impus cu scorul de 1-0. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, a trecut pe primul loc în campionat aflându-se acum la 2 puncte de “roș-albaștri”. Steaua avea 13 puncte avans față de ASA înaintea returului. Puțini se gândeau că mai poate fi ajunsă. Iată că parcursul excelent al ardelenilor (10 victorii și două remize în retur) a doborât puternica Steaua.

Meciul de pe Arena Națională desfășurat miercuri seara am putea spune că a fost dominat de steliști. A avut o posesie de 60%, la capitolul ocazii de gol scorul a fost 15-5, șuturi pe poartă 2-3, șuturi pe lângă poartă 13-2, lovituri libere 17-13, cornere 10-3. Cu toate acestea, ASA s-a apărat foarte bine și a marcat singurul gol al meciului. În minutul 37, Tănase l-a scăpat de sub marcaj pe Zicu la un corner, iar atacantul de la Târgu Mureș nu l-a iertat pe Arlauskis. În altă ordine de idei, Steaua a părăsit fotoliul de lider, la fel cum este părăsită de suporteri.

Chiar dacă se află în top, fanii steliștii au trecut prin grele umilințe în acest sezon. Se știe cum s-a ratat prezența în grupele Ligii Campionilor, se cunoaște cum nu s-a calificat mai departe de grupele Europa League. Mai adăugăm și înfrângerile cu ASA, Oțelul, Petrolul, Pandurii, Astra, Rapid, toate suferite în anul 2015. Să vedem ce va face duminică în derby-ul cu Dinamo. Referitor la următoarea etapă, a 30-a, aceasta începe vineri.

Program:
Vineri, 1 mai
– Chiajna – Pandurii (21.00)
Sâmbătă, 2 mai
– FC Brașov – CFR Cluj (16.00)
– ASA Tg. Mureș – Viitorul (18.30)
– FC Botoșani – CSU Craiova (21.00)
Duminică, 3 mai
– Ceahlăul – Astra (16.00)
– U. Cluj – Gaz Metan (18.30)
– Dinamo – Steaua (21.00)
Luni, 4 mai
– Oțelul – Petrolul (18.30)
– CSMS Iași – Rapid (21.00)

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Pleacă de la Al Ahli

Asculta acest articol Aventura lui Mirel Rădoi în campionatele din țările Golfului s-ar putea încheia mai repede decât se credea.

Sigla Informatia Zilei

Începe Formula 1!

Asculta acest articol S-a terminat pauza, duminică vom avea prima etapă din ediția 2017 de Formula 1. Startul celei de-a