Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Vremea nepotrivită nu a scos la iarbă verde foarte mulţi sătmăreni

Zona de agrement Mujdeni
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Zona de agrement Mujdeni
Zona de agrement Mujdeni

 În schimb peste 3.000 de oameni au ales să meargă la ştrandul din Tăşnad

   Minivacanţa de 1 Mai, când mai ales bugetarii beneficiază de 3 zile libere, a fost mult aşteptată de sătmăreni. Vremea relativ bună de vineri ar fi dat unora senzaţia că zonele de agrement vor fi luate cu asalt. Iată că acest lucru nu s-a confirmat.


Numărul redus de sătmăreni care au optat să iasă la aşa zisa iarbă verde confirmă faptul că destinaţiile celor care au avut zile libere nu au fost tradiţionalele locuri de agrement. Am văzut în schimb pe traseul străbătut oameni la semănat sau la alte munci agricole de sezon.

noroieni2În dorinţa de a vedea unde şi cum îşi petrec prin nemuncă sătmărenii ziua de 1 Mai, Ziua Internaţională a Muncii, am trecut prin mai multe localităţi ale judeţului care, în diverse momente ale anului, sunt luate cu asalt.

Cea mai bună dovadă că sătmărenii se aliniază modei de a petrece de 1 Mai s-a putut observa în staţiunea Tăşnad. Faptul că vremea nu a fost tocmai cea mai adecvată pentru plajă nu i-a împiedicat pe turişti să umple piscinele.

Parcarea staţiunii a rămas în scurt timp fără locuri disponibile, cei care au venit după ora 12 găsind cu greu un loc de parcare. La fel s-a întâmplat şi cu cei care nu şi-au rezervat din timp un loc de cazare în pensiunile din staţiune. Acestea au avut un grad de ocupare apropiat de 100%. Administratorii ştrandului au estimat o prezenţă de aproximativ 3.000 de persoane în ziua de 1 Mai.

 

[imagebrowser id=5573]

 

 

Mai multe în ediţia tipărită din “Informaţia Zilei” disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns