Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Săptămâna a început cu scandaluri în judeţul Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Luni, în jurul prânzului, poliţiştii de ordine publică sătmăreni au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Horea din municipiul Satu Mare o persoană ar fi fost agresată.

Oamenii legii au stabilit în urma verificărilor efectuate că un tânăr în vârstă de 28 de ani, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi l-ar fi lovit pe vecinul său Carol R. cu o sticlă la nivelul capului şi i-ar fi aplicat o lovitură cu pumnul.
Victima a fost transportată la unitatea medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

Şi poliţiştii Secţiei Negreşti au fost solicitaţi să intervină la un caz de lovire, azi-noapte , în localitatea Racşa din judeţul Satu Mare.

La faţa locului oamenii legii au constatat că Marcel N. ar fi fost lovit cu pumnul în zona feţei şi a pieptului de către Gheorghe P. Incidentul s-ar fi produs pe fondul unor neînţelegeri personale.

Victima a fost transportată la Spitalul Negreşti Oaş în vederea acordării îngrijirilor medicale însă, nici în acest caz nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

În ambele situaţii au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns