Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tot mai mulți arbitri sunt loviți la meciurile din fotbalul județean

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

arbitriComisia de Disciplină AJF Satu Mare a dat marți multe etape de suspendare după meciurile de fotbal din județ, din weekend. Din câte se pare, tot mai multe sunt cazurile în care arbitrii sunt bruscați sau loviți la aceste meciuri. Se face ceva pentru a stopa violența în fotbalul județean? Nu prea.

Cele mai grave incidente s-au petrecut la meciul Sanislău – Berveni. Jucătorul David Molnar (Sanislău) va sta 6 etape pentru comportare violentă față de arbitrul Lucian Pop. Totodată, Alexandru Maurer (delegatul echipei Sanislău) a fost suspendat două luni și amendat cu 300 lei pentru comportament violent față de arbitrul asistent Mihai Hasna. La același meci, câțiva spectatori au pătruns pe teren, astfel că pentru lipsa de organizare Sanislău are terenul suspendat pentru două etape. Scorul a fost omologat 3-0 pentru Berveni.

Arbitrul meciului Domănești – Urziceni a primit o palmă de la jucătorul Janos Madarasz (Urziceni), care a fost suspendat 6 etape. Domănești câștigă meciul la masa verde, iar delegații celor două echipe, brigada de arbitri și observatorul meciului sunt invitați la ședința din 12 mai, ora 17.00.

După incidentele de la Micula – Vetiș, delegatul echipei gazdă, Csaba Dobos, a fost suspendat două luni și amendat cu 100 lei. Acolo au fost incidente tot la adresa arbitrilor. Dar despre acest caz am mai scris detaliat.

La meciul Petrești – Căpleni, jucătorul Romi Rostas (Petrești) a fost eliminat pentru lovirea adversarului când jocul era oprit. Fiind o recidivă, a primit 6 etape de suspendare.

Înjurii la adresa arbitrilor au fost la Halmeu – Lipău. Astfel, jucătorul Andrei Soponar (Lipău) va sta două etape. Tot aici, Adrian Aciu (Halmeu) a primit două etape de suspendare, eliminat fiind pentru bruscarea adversarului când mingea nu era în joc.

La Carei – Lucăceni, antrenorul Marius Maier (Lucăceni) a fost trimis în afara terenului de joc pentru proteste la deciziile arbitrului. Cazul este trimis la Comisia Tehnică AJF Satu Mare.

Încheiem cu meciul Crucișor – Medieșu Aurit. Antrenorul Vasile Robaș (Medieșu Aurit) a fost trimis în afara terenului de joc pentru proteste la deciziile arbitrului, iar cazul este trimis la Comisia Tehnică AJF. Tot aici, la finalul jocului delegatul echipei Medieșu Aurit, Gheorghe Pop, a refuzat să semneze raportul de joc, având un comportament nesportiv față de brigada de arbitri. Comisia a hotărât acordarea unui ultim avertisment și amendă 100 lei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. mafia sisi srl…din cauza or ca arbitri sant protejatiii de ajf si observatori nu vad nimic le tin partea de aceea av asa fotbal bun ..pentru un milion peste barem arbitru te fura si nu se i-au masuriii…rusine gunoiului de sisi si gasca

Lasă un răspuns