Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Percheziţii la CJ Suceava şi Primăria Fălticeni

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Procurorii DNA fac, joi, percheziţii la Consiliul Judeţean Suceava, Direcţia Drumuri şi Poduri Suceava, Primăria Fălticeni şi SC Drumuri şi Poduri Suceava, într-un dosar privind fapte de corupţie care ar fi fost comise în perioada 2003-2015.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, este suspectat de abuz în serviciu şi luare de mită în dosarul în care joi au fost făcute percheziţii, în legătură cu atribuirea unor contracte, în atenţia anchetatorilor fiind şi senatorul PSD Ovidiu Donţu, potrivit unor surse judiciare.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor (PSD), a declarat corespondentului Mediafax că nu ştie despre ce este vorba şi că el nu se află în instituţie, fiind pe drum spre Bucureşti, unde urmează să participe la Comitetul Executiv Naţional al PSD.

Pe de altă parte, în iunie 2009, preşedintele de atunci al Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur anunţa că a dispus sesizarea DNA pentru o deturnare de fonduri de 8 milioane de lei, depistată în urma auditului făcut la societatea Drumuri şi Poduri SA Suceava.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns