Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Voleibalistele de la LPS Satu Mare au mers în Alexandria după titlul naţional

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Opt echipe luptă în finala ONSŞ la volei licee

voleiDupă aventura CSM-ului din Satu Mare în Divizia A1 la volei feminin ne-a rămas doar Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar acolo unde avem echipa LPS Satu Mare. Compusă din jucătoare de la CSM Satu Mare, echipa LPS-ului s-a calificat la începutul lunii aprilie la finala ONSŞ la volei licee, cea care se va disputa de vineri şi până duminică în Alexandria, judeţul Teleorman.

Sătmărencele au şanse mari să câştige titlul naţional. Sunt extrem de valoroase, iar în ultimii doi ani au cucerit un titlu naţional şi o medalie de argint. Au pornit la drum joi dimineaţa alături de antrenorul Ovidiu Groza. Au făcut deplasarea: Alexandra Mişca, Beata Vaija, Adriana Matei, Daniela Dobre, Daiana Adamcsik, Alexandra Molnar şi Natalia Preda.

La acest turneu final participă opt echipe, câştigătoarele fazelor de zonă din România. Alături de LPS Satu Mare vor mai fi echipele unor instituţii de învăţământ din: Alba, Buzău, Prahova, Mureş, Neamţ, Vâlcea şi Bucureşti. Printre cele mai puternice se află cele din Târgu Mureş, Satu Mare, Blaj, dar şi din Bucureşti, echipa CTF 1 Bucureşti are voleibaliste care au devenit recent vicecampioane la cadete.

Echipele participante vor fi împărţite în două grupe de câte patru, în care se va juca după sistemul fiecare cu fiecare. Locurile 1 şi 2 din fiecare grupă se vor bate pentru locurile 1-4, iar ultimele două clasate pentru locurile 5-8. Componenţa grupelor şi ordinea de disputare a meciurilor vor fi stabilite vineri, la şedinţa tehnică.

De un rezultat foarte bun s-ar bucura şi antrenorul Adrian Pricop de la CSM Satu Mare. Acesta se află în 8 mai la ceas aniversar, va împlini frumoasa vârstă de 45 de ani. Pe această cale îi dorim mult succes, sănătate alături de tradiţionalul “La mulţi ani!”

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns