Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PSD cere PNL să nu mai apere corupţii

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Rovana Plumb i-a scris Alinei Gorghiu
Rovana Plumb i-a scris Alinei Gorghiu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Podaşcă, a anunţat că PSD îi solicită co-preşedintelui PNL Alina Gorghiu suspendarea din toate funcţiile politice a preşedintelui CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, având în vedere că acesta este cercetat sub control judiciar într-un caz de corupţie.

UPDATE: PSD vrea să devină profesorul de moralitate şi anti-corupţie în timp ce îşi protejează parlamentarii cu o consecvenţă demnă de cauze mai bune, utilizând toate subterfugiile procedurale pentru a-l proteja pe Dan Şova, a răspuns solicitării PSD purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe.

Podaşcă a adăugat că Alinei Gorghiu îi place să vorbească despre statul de drept doar atunci când acţiunile procurilor vizează opozanţii politici şi ignoră corupţia din propriul partid, relatează Mediafax.

Podaşcă a mai susţinut că pe Alina Gorghiu nu o deranjează că “jumătate din colegii ei din PNL, din vechiul PDL, sunt acuzaţi că şi-au finanţat campaniile electorale în 2012 din banii din şpagă” şi explicat această lipsă de reacţie prin faptul că însăşi Alina Gorghiu ar fi primit pentru firma sa de avocatură contracte de la AVAS în perioada în care era consiliera preşedintelui AVAS.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Rovana Plumb, i-a transmis, la rândul ei, co-preşedintelui PNL Alina Gorghiu o scrisoare deschisă în care îi cere să nu mai protejeze “corupţii din partid” şi să pună capăt tăcerii cu privire la problemele legale ale şefului CJ Iaşi, Cristian Adomniţei.

Plumb îi cere lui Gorghiu să ia atitudine şi să arăte românilor că are “coloană vertebrală”, spunându-i că tăcerea în cazul Adomniţei este una complice.

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, reţinut pentru favorizarea făptuitorului şi fals intelectual, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, vineri noapte, Tribunalul Iaşi.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. Alinuta Gorghiu mafiota de la AVAS cu un tupeu iesit din comun care are in partidul mare PNL 80% penali rominiei in frunta cu IA,ORBAN,ANASTASIU,BLAGA,PREDOIU,ANASTASE ,FLUTUR si lista sar putea continua la nesfirsite si hoti acestia mafioti vreau sa conduca tara dupa dezasrtu lasat de BASESCU cu trupa lui de mafioti aceasta inseamna ca am luat tara inapoi BRAVO PNListilor vreti sa scapati tara de asa zis comunisti RUSINE,,,,RUSINE SAVA FIE.

Lasă un răspuns