Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Olimpia joacă cu Metalul Reșița în etapa a 7-a din playoff

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sâmbătă, la Satu Mare, de la ora 11.00

olimpiaPentru a treia oară, în această primăvară, FC Olimpia întâlnește pe Metalul Reșița. Una dintre aceste întâlniri, cea din sezonul regulat, s-a încheiat cu victoria Olimpiei, scor 1-0 (gol Selagea). În al doilea meci, programat în playoff, Metalul s-a impus pe propriul teren cu 2-0. Acum, această a treia întâlnire, se joacă fără o miză importantă, nimeni nu promovează, nimeni nu retrogradează. Dar, cu sau fără miză, ne dorim să avem parte de fotbal de calitate, lucru nu prea văzut în ultima vreme pe stadionul Olimpia.

Elevii lui Tiberiu Csik s-au pregătit normal pe parcursul acestei săptămâni, cu antrenamente zilnice la care au participat mai mulți jucători decât de obicei. Asta pentru că Olimpia II nu are meci la acest sfârșit de săptămână, iar Csik a luat în pregătiri și 5-6 cadeți de la a doua echipă a clubului. Câți vor intra în teren sâmbătă? Nu avem de unde să știm. Până acum, cu rare excepții, chiar dacă meciurile nu au avut o miză prea importantă, Tibi Csik nu prea i-a băgat în seamă pe tineri în această parte a sezonului. Poate acum. Că tot n-avem ce pierde.

Altfel, Olimpia nu va putea juca Valter Heil, suspendat după eliminarea de la Tărlungeni, din etapa trecută. În rest, toată lumea sănătoasă. Doar că unii se gândesc să își caute o altă echipă după ce au fost anunți verbal că nu li se vor prelungi înțelegerile în sezonul viitor.

Formația probabilă a Olimpiei: Anca – Munteanu, Onicaș, Mureșan, Iuhas, Villand, Bic, Faur, Sălăgeanu, Selagea, Rus.

Partida va începe la ora 11.00 și va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din: Florin Andrei (Târgu Mureș) la centru, Ferencz Tunyogi (Zalău) și Marius Bălan (Dej) la cele două margini. Rezervă va fi Marius Chioran (Cluj-Napoca), iar observatori Dan Jiga (Bistrița) și Adrian Lucaci (Arad).

În celălalt meci al etapei din play-off: CS Mioveni – Unirea Tărlungeni. Meciul Poli Timișoara – FC Olt Slatina nu se joacă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. Deci, sunt 4 puncte în 3 meciuri față de 7 puncte. Acum chiar sunt curios ce măsuri se vor lua pentru că mă îndoiesc că se vor lua. Dar este foarte clar că în starea actuală în echipa asta nu merită investit. Odată trebuie schimbată mentalitatea, vezi Reșița și Tărlungeni care joacă pe nimic, dar joacă.

Lasă un răspuns