Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Echipele de copii și juniori ale Olimpiei au obținut rezultate deosebite

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Șeful centrului de copii și juniori al clubului, Dacian Nastai, este mândru de ele

nastaiDin luna februarie, șeful centrului de copii și juniori de la FC Olimpia Satu Mare este Dacian Nastai. De atunci ni s-a promis o mai bună colaborare cu mass-media, pentru informarea publicului sătmărean.

Miercuri, în sala de conferințe de la stadionul Olimpia, s-a organizat o “ședință” cu presa în care Dacian Nastai a prezentat noutățile, rezultatele și programul echipelor de copii și juniori din perioada următoare. “Am promis că vom schimba lucrurile, vom organiza săptămânal o conferință pentru ca sătmărenii să cunoască tot ce se face la Olimpia”, ne-a transmis Nastai.

Pentru început, ni s-a prezentat performanța echipei de juniori A, despre care am mai scris zilele trecute. După cum bine știți, echipa antrenată de Lulu Dragomir și Cristi Popa s-a calificat la turneul semifinal din Cupa Federației, trecând de Gloria Bistrița și de FC Ardealul. Mai mult, clubul sătmărean va fi reprezentat de Dacian Nastai în 22 mai la ședința de la federație, în care se va pune la punct tot ce ține de semifinalele turneului. “Vom încerca să aducem turneul în Satu Mare. Ar fi un plus și pentru jucătorii sătmăreni, evoluând pe teren propriu. Totodată, având în vedere că avem mai multe turnee în perioada următoare, oboseala nu va fi chiar atât de mare”, spune șeful copiilor și juniorilor de la Olimpia. Printre altele s-a menționat că Satu Mare are aproape la fiecare lot național jucători de la clubul “galben-albastru”. Denis Chivari a jucat titular marți cu România U18 în fața Croației, scor 0-2. Totodată, Mario Silaghi a fost convocat la o acțiune a lotului U16 pentru perioada 12-14 iunie din Târgu Mureș.

Zilele trecute, grupa 2002 s-a impus într-un turneu puternic din Cluj-Napoca, iar juniorii D sunt campioni județeni și vor juca la faza zonală cu FC Bihor și CFR Cluj. De asemenea, juniorii C au câștigat campionatul judeațean.

Dacian Nastai ne-a mai transmis că în 1 iunie toți copiii de la Olimpia vor avea parte de o surpriză. Se va organiza un turneu, iar în echipe se vor afla și jucători de la echipa mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns