Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

10 deținuți ai Penitenciarului au fost joi la teatru

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
"Îndrăgostiţii din Ancona", scena finală
“Îndrăgostiţii din Ancona”, scena finală

Joi, 21 mai, un grup de 10 deținuți au avut ocazia să vizioneze piesa de teatru “Îndrăgostiții din Ancona”, jucată de actorii Teatrului de Nord pe scena Casei de Cultură.

Participantii prestează activități lucrative și manifestă interes pentru activitățile culturale. Unii au pășit pentru prima dată într-o instituție de cultură, dar își doresc să mai revină, împreună cu familiile lor, după eliberare.

“Mulțumim  domnilor Andrei Mihalache, regizorul spectacolului, și Dorel Iurcencu pentru înțelegerea și sprijinul acordat”, a declarat Simona Galiș, inspector principal, șef birou educație în cadrul Penitenciarului.

De-a lungul timpului, Teatrul de Nord a mai sprijinit Penitenciarul Satu Mare și în realizarea unor piese pentru Festivalul Național de Teatru pentru Deținuți, „MultiArt”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. AJUNGEM IAR LA CHESTIA AIA:
    – UN DETINUT 2500 LEI
    – O JAVRA (CATEL COMUNITAR PENTRU UNII) 500 LEI
    – UN COPIL 42 LEI ALOCATIE.
    TARA DE C…T
    SI CAND TE GANDESTI CA IN NENOROCITA ASTA DE TARA TRAIESC FAMILII CARE AU UN VENIT DE 1600 LEI CRE AU RATE LA UN APARTAMENT DE 30 MP SI 1 SAU 2 COPII DE INTRETINUT.
    SA-I DUCA IN P… MAMII LOR LA MUNCA IN FOLOSUL STATULUI, SA II IMPUSTE PE VIOLATORI SI CRIMINALI SA-I FACA INGRASAMANT ECOLOGIC.
    ATUNCI SE POATE SPUNE CA AVEM UN FOLOS DE PE URMA LOR.
    AUZI TEATRU !

Lasă un răspuns