Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Schimbare-surpriză la Muzeu: Felician Pop a fost numit azi director interimar

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Felician Pop
Felician Pop

După ședința tensionată a Consiliului Județean de săptămâna trecută, în care consileriii erau chemați să ia la cunoștință faptul că mandatul directorului Muzeului de Istorie s-a încheiat, în cursul zilei de marți, 2 iunie, a fost instalat la conducerea Muzeului consilierul președintelui CJ, Felician Pop.

Surpriza este cu atât mai mare cu cât lucrurile nu au fost clare în urma votului din Consiliu. Reprezentanții UDMR și PNL, 18 la număr, deci majoritari, s-au abținut, ei considerând abținerea ca un vot negativ. Consilierii PSD și PLR, în minoritate, ei având doar 12 voturi, au votat pentru luarea la cunoștință a încetării mandatului directorului Liviu Marta.

Instalarea lui Felician Pop este o surpriză întrucât vine din afara instituției, ceea ce nu se prea obișnuiește în cazul numirilor interimare. Peste 120 de zile se va organiza concursul pentru definitivarea pe post.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

9 comentarii

  1. si va ramane director ca asa se fac jocurile politice, ca are sau nu are pregatirea necesara de muzeograf in acest caz sau istoric macar, ce mai conteaza atata timp cat e pus politic. Sincer regret vremurile apuse intrucat macar atunci nu erau atat de ostentative niste paiate si aveai la cine sa ridici unele probleme dar si la numiri in functii se tinea cont macar de pregatire si experienta profesionala. In ziua de azi inginerul conduce politia, doctorul veterinar conduce judetul, etc si scriu asta fara pic de rautate, numai ca adevarul supara, pai si pe noi ne supara parvenitii si neavenitii.

Lasă un răspuns