Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Vicepreşedintele CJ Bihor a fost reţinut de procurorii DNA

lexandru Kiss, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor, dar şi Beniamin Rus, patronul firmei Selina, au fost reţinuţi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

kiss_alexandru_02_465x390_91841000Alexandru Kiss, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor, dar şi Beniamin Rus, patronul firmei Selina, au fost reţinuţi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
Marţi dimineaţa, Alexandru Kisss – preşedintele UDMR Bihor a fost citat la DNA pentru a fi audiat într-un dosar de corupţie. după audieri, anchetatorii au emis pe numele lui o ordonaţă de reţinere pentru 24 de ore. Astfel, vicepreşedintele CJ Bihor a ajuns în arestul IPJ Bihor. Tot în arestul IPJ Bihor se află şi Beni Rus, patronul firmei Selina. Cei doi urmează să fie prezentaţi judecătorilor Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă.
Anul trecut, procurorii DNA Oradea anunţau că vicepreşedintele CJ Bihor Alexandru Kiss este cercetat într-un dosar în care este acuzat că ar fi primit 600.000 de euro mită de la Beniamin Rus, patronul firmei Selina.
Potrivit unor surse judiciare, acesta Alexandru Kiss ar fi fost reţinut pentru o mită peste de un milion de euro. Potrivit aceloraşi surse, mita ar fi fost primită de la Beni Rus, patronul firmei Selina.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

Lasă un răspuns