Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Echipa CSM Satu Mare participă la Campionatul European de spadă masculin

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La feminin o vom avea pe sătmăreanca Simona Pop

Andrei Timoce, Adrian Szilagyi, Francisc Csiszar, Bertalan Arkoși, Adrian Pop
Andrei Timoce, Adrian Szilagyi, Francisc Csiszar, Bertalan Arkoși, Adrian Pop

Aflată în formă excelentă, după câştigarea titlului naţional, echipa CSM Satu Mare va participa zilele următoare la Campionatul European de scrimă găzduit de localitatea Montreux (Elveţia). Alături de antrenorul Francisc Csiszar, sportivii Adrian Pop, Adrian Szilagyi, Bertalan Arkoşi şi Andrei Timoce, vor porni vineri dimineaţa la drum de la ora 5.00.

Vor parcurge 1.300 kilometri, asta după ce se vor opri în Debrecen (Ungaria) să-l ia şi pe Otto Tardi (sătmăreanul de la CSU Târgu Mureş) care va participa şi el la proba individuală. Apoi, vor rămâne pentru o noapte în Germania, urmând ca sâmbătă să ajungă în Elveţia. Concursul individual este programat pentru ziua de 7 iunie, iar în total vor participa 90 de sportivi. Pe echipe se va trage în 10 iunie, numărul total al echipelor înscrise fiind de 19. “După cum am mai spus, la individual scopul nostru este ca CSM să aibă un sătmărean pe primul loc pe ţară, pentru ca anul viitor, când se termină concursurile care punctează, să dăm un sportiv la competiţia de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio. Pe echipe sperăm să facem o figură frumoasă la fel ca şi la etapa de Cupă Mondială de la Paris”, ne-a spus Francisc Csiszar. De menţionat că deplasarea este sprijinită în totalitate de Primăria Satu Mare şi CSM Satu Mare.

La feminin, din delegaţia României va face parte şi sătmăreanca Simona Pop (CSA Steaua). Fostul său antrenor îi ţine pumnii. “Trebuie să confirme şi să fie un om de bază în echipă, adică prima sau a doua, dacă nu va fi greu pentru Olimpiadă”, ne spune acelaşi antrenor. În discuţia pe care am avut-o cu Francisc Csiszar, sătmăreanul ne-a transmis că regretă nespus de mult trecerea în nefiinţă a fostului mare sportiv şi antrenor emerit, Dumitru Popescu. S-a stins din viaţă în 2 iunie, la vârsta de 72 de ani. “Dumitru Popescu este o mare pierdere, tot timpul am fost adversari şi nu duşmani în concursurile la care am participat, eu cu Satu Mare, el cu echipele din Craiova”, menţionează Csiszar.

La mulţi ani Marcel Tarţa!

Directorul de la CS Satu Mare se află miercuri la ceas aniversar. Acesta a împlinit frumoasa vârstă de 51 de ani. Îi dorim mult succes în continuare, rezultate cât mai bune alături de tradiţionalul “La mulţi ani!”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns