Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta lansează noi atacuri la adresa judecătorilor CSM

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Victor Ponta
Victor Ponta

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a transmis CSM, care a sesizat Inspecţia Judiciară pentru declaraţiile sale la adresa justiţiei, că aşteaptă ca membrii Consiliului să înţeleagă că nu este normal să îl sancţioneze pentru încălcarea unei reguli aplicată doar “muritorilor”, nu şi “zeilor din CSM”.

El s-a referit din nou la faptul că este sancţionat pentru declaraţii la adresa justiţiei în timp ce faţă de judecătorul Danileţ, pe care l-a caracterizat din nou ca făcând parte din “gaşca cu sistemul”, nu există reacţii atunci când comentează la TV cazuri aflate pe rolul instanţei.

Ponta s-a pronunţat şi marţi pe această temă, afirmând că trebuie aplicată o regulă comună legat de posibilitatea exprimării opiniei privind deciziile instanţei, deoarece “sunt unii şmecheri” care pot critica hotărâri iar alţii sunt judecaţi de CSM, şi întrebând dacă numai Danileţ poate vorbi pentru CSM “unde-l trimite partidul”.

În viziunea lui Ponta,  justiția nu este impiedicată să își facă treba în ceea ce îl privește pe Dan Șova și, dacă există probe, procurorii îl pot trimite oricând în judecată pe fostul ministru al Transporturilor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns